Tervetuloa Tehtaanpuiston yläasteen omaan blogiin! Täällä seuraillaan koulumme arkea ja vähän juhlaakin Itä-Helsingissä, Vuosaaressa.


tiistai 9. joulukuuta 2014

7B:n äikän tunti

Heei taas kaikki siellä ruudun toiselta puolelta blogin tekstiä lukevat henkilöt. Olemme nyt päivittämässä blogia 7B:n äidinkielen tunnilla, niinkuin otsikostakin jo varmaan tuli selväksi. Täällä on melko hiljaista, ja se on hyvä. Tietysti välillä kuuluu jotain pientä sihinää ja supattelua, mutta ne menevät vain tiedostamisen ohi ja jäävät joksikin epämääräisiksi ääniksi pään sisällä. Hmm, mistähän sitä kirjoittaisi? On niin rutosti aikaa mutta niin vähän ideoita. Kaikki kirjoittavat itse keksimiään tarinoita vihkoonsa tai irralliselle paperille. Kello on viittä yli yhdeksän. Mutta se ei meitä liikuta sillä meillä on kaksoistunti, joka loppuu 9.45. Ja jonka jälkeen meillä on varttitunnin kestävä välitunti, ja sitten köksää. Ai että, kumpa siellä tehtäisiin jotain hyvää ruokaa.. ON NÄLKÄ !

Onko muuten kellään muulla ollut kaamosoireita? Kaamos on kuraa .___. Ei meinannut tänä aamuna nousta sängystä koska pimeys ja kylmyys... silmät eivät vieläkään meinaa pysyä auki. Mutta palataan nyt kuitenkin takaisin tähän kyseiseen äikän tuntiin, mikä on aiheena tässä päivityksessä. Kaapin päällä komeilee Arizona-pullo, niinkuin huomaatte, palasimme juuri täydellisesti takaisin aiheeseen.

Apuva, nyt alkoi kuulua hälinää tunnilla, kaikki pälättävät ja opettaja yrittää saada näitä pölpöttäviä suupaltteja tukkimaan suunsa.                                                                                       Positiivinen kuva :) Työniloa!
                                          Vieläkin ihmetellään, miten tuo pullo liittyy äidinkieleen?
            Siinä istuskelee oppilas, ja pulpetilla lepäilee äidinkielen kirja, vihko, ja satunnainen paperi.
 Todisteaineistoa siitä, että teen työni hyvin ahkerasti enkä jätä kirjoja lojumaan pöyälle, ja varsinkaan ota niistä selfieitä.
                        Niinkuin tekstissä jo mainittiin, kaamosoireet ovat Suomessa kansantauti.

7B:n luokka äikän tunnilla.


Teksti ja kuvat: Tytti & Milja 7B

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti