Tervetuloa Tehtaanpuiston yläasteen omaan blogiin! Täällä seuraillaan koulumme arkea ja vähän juhlaakin Itä-Helsingissä, Vuosaaressa.


torstai 19. toukokuuta 2016

Tehtiksen tytöille ja pojille kultamitaleita koulujen välisissä kilpailuissa

Tehtiksen tyttö- ja poikajalkapalloilijat voittivat puhtaalla pelillä mestaruuden Vuosaaren yläkouluopetusta tarjoavien koulujen välisessä jalkapalloturnauksessa.Ottelut pelattiin Kartanon tekonurmikentällä hyvissä olosuhteissa.

Onnittelut oppilaille kultamitaleista.


Vastaavasti Tehtiksen pojat voittivat kultaa koripallossa. Finaalissa kaatui Pohjois-Haagan yhteiskoulu. Hyvä pojat - onnitelut kultamitaleista. Kultamitalin saivat Jupe, Karri, Okko, Dartzi, Micke, Basu, Mirko,Ode, Kalle, Aleksi ja Atte.


Tehtiksen tytöt osallistuivat koulujenvälisiin koristurnaukseen 11.5.2016  Joukkueessa pelasivat seitsemänneltä luokalta Jada, Emma ja Viivi. Kahdeksannelta luokalta pelasivat Saga, Jose, Jutta, Nea ja yhdeksänneltä luokalta pelasivat: Emma, Manna, Essi (joka on Aurinkolahden peruskoulussa). Valmentajana toimi Mikko Pentti ja huoltajina olivat Vilma, Rosanne ja Jenny.
Ensimmäinen peli oli klo. 11.30 Pukinmäki 1 vastaan. Peli päättyi Tehtiksen voittoon. Toinen peli oli klo 13.30 Phyk 2 vastaan ja peli kääntyi Phykin voittoon. Tällä kertaa loppuotteluun ei siis päästy.
Pelit pelattiin Malmilla Helmi Centerissä.


Teksti Pertti Tossavainen ja Tehtiksen oppilasurheilijat
Kuvat Taina Ahola ja Matti Airo
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti