Tervetuloa Tehtaanpuiston yläasteen omaan blogiin! Täällä seuraillaan koulumme arkea ja vähän juhlaakin Itä-Helsingissä, Vuosaaressa.


torstai 19. toukokuuta 2016

Taidols Tehtaanpuistossa

22.4.
Tänä keväänä vietimme taas perinteikästä koulun yhteistä Taidols- tapahtumaa, jossa Tehtaanpuiston yläasteen oppilaat saivat esittää omia taitojaan. Tällä kertaa näimme eniten laulajia, ja muutaman tanssiesityksen.


Ensimmäiset harjoitukset pidettiin 11.4, jossa tunnelma oli vielä hieman jännittynyt. Aluksi esiintyjiä oli noin 10, mutta luku vaihteli muutamien harjoituksien aikana. Lopuksi esityksiä oli 11.
Musiikinopettaja Allanin pitämiä yhteisiä harjoituksia oli kolme. Aikaa oli kuitenkin rajallisesti, mutta oppilaat olivat kärsivällisiä ja kannustavia muita esiintyjiä kohtaan, mikä sai kaikki sujumaan hyvin.

Taidolsia järjestämässä oli myös monia muita oppilaita ja opettajia mm. suunnittelemassa lavakoristeita. Yhteinen näkemys koristeluiden suhteen syntyi suunnittelijoiden kanssa nopeasti ja sujuvasti.
Taidolsin voittajaksi suoriutui Aisku JOPO-luokalta. 
Hän lauloi Adelen kauniin kappaleen One and Only.
Aisku päätti peruskoulunsa Tehtaanpuistossa näyttävästi!


 


Isha lauloi itsensä toiselle sijalle myös Adelen kappaleella When we were young.Kolmanneksi sijoittui laulajat Aisku, Saara ja Nella Rihannan kappaleella Stay.
Teksti: Ira Ahlstedt (JOPO)
Kuvat: Anna ja Elise 8B


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti