Tervetuloa Tehtaanpuiston yläasteen omaan blogiin! Täällä seuraillaan koulumme arkea ja vähän juhlaakin Itä-Helsingissä, Vuosaaressa.


keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Suullinen jakso englannin tunneilla

Toteutimme luokkien 9A, 9D ja 9F kanssa usealla englannin tunnilla suullisen jakson, joka myös arvioidaan. Oppilaat laativat, esittivät ja videoivat pareittain tai kolmen hengen ryhmissä lyhyet englanninkieliset keskustelut, jotka tapahtuivat sovituissa tilanteissa. Valittavana oli keskustelu lääkärissä, poliisiasemalla tai postitoimistossa. Oppilaat tutustuivat ensin opettajan Google classroom -sivulle nettiin kokoamaan pohjamateriaaliin, josta he saivat muun muassa hyödyllistä sanastoa. Jokainen ryhmä laati kuitenkin oman keskustelun. Suosituin tilanne oli keskustelu poliisin ja rikoksen uhrin välillä. Alla näette kaksi oppilaiden tuottamaa videota.
Lisäksi oppilaat saapuivat yksitellen englanninkieliseen työpaikkahaastatteluun, jossa opettaja toimi haastattelijana ja nauhoitti haastattelun. Tähänkin oli käytettävissä pohjamateriaalia. Haastattelussa piti vastata satunnaisesti valittuun kolmeen kysymykseen kymmenestä, joihin oli saanut tutustua etukäteen. Lisäksi jokainen vastasi yhteen yllätyskysymykseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti