Tervetuloa Tehtaanpuiston yläasteen omaan blogiin! Täällä seuraillaan koulumme arkea ja vähän juhlaakin Itä-Helsingissä, Vuosaaressa.


maanantai 27. huhtikuuta 2015

SEINÄMAALAUS


Aloitimme syksyllä kuvistyön jonka aiheena oli seinämaalaukset. Tarkoituksena oli maalata seinään maalaus joka liittyy JOPO-luokkaan tai itselleen tärkeä asia tai henkilö. Seinään maalattiin erilaisia lainauksia, omia idoleita ja itselleen rakkaita asioita esimerkiksi moottoripyöriä. Itse maalasin oman idolini, Barcelonassa pelaavan brasilialaisen jalkapalloilijan Neymar Juniorin. Valitsin juuri tämän henkilön, koska hän on niin hyvännäköinen sekä on yksi lempi jalkapalloilijoistani ja pelaa lempi jalkapalloseurassani.

Työ lähti käyntiin siten, että valitsin googlesta edustavan kuvan joka olisi melko helppo toteuttaa. Valitsemastani kuvasta otettiin kalvo ja se heijastettiin haluamaani kohtaan seinälle, piirsin ääriviivat heijastuksen avulla. Kun ääriviivat oli piirretty aloin sekoittamaan värejä ja aloin maalaamaan työtä. Maalaus sessio kesti aika kauan, joskus piti jättää maali kuivumaan ja jatkaa seuraavalla viikolla. Kun kaikki kohdat oli maalattu työ oli valmis. Lisäsin vielä Neymarin päähän kruunun, koska alkuperäisessä kuvassa pää loppui kesken ja siihen jäi tyhmännäköinen suora viiva. Olin ihan tyytyväinen lopputuokseen, vaikka maalauksessa olisi saanut olla enemmän yksityiskohtia ja varjostuksia. Halusin saada työn nopeasti valmiiksi ja olin kärsimätön enkä jaksanut tehdä tarkemmin yksityiskohtia teokseen. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti