Tervetuloa Tehtaanpuiston yläasteen omaan blogiin! Täällä seuraillaan koulumme arkea ja vähän juhlaakin Itä-Helsingissä, Vuosaaressa.


maanantai 13. tammikuuta 2014

Opettajien ja kasien välinen lakanalentopallo-ottelu

Tehtiksessä aloitettiin uusi perinne, kasien ja opettajien lakanalentopallo-ottelu, joka käydään Urheilutalon liikuntasalissa. Koulussamme oli tätä ennen vain yksi jokavuotinen liikunnallinen perinne tapahtuma. Ysien ja opettajien välinen pesäpallo-ottelu, joka käydään Kartanon tekonurmella, joten uusia perinteitä otetaan avosylin vastaan.


Opettajien edustajia olivat Katja, Susse, Mia, Kati, Eveliina, Pauliina, liikunnanopettaja Tommi Salomaa ja hulvaton vararehtorimme Jari Sipilä. Kasien joukkue koostui kasin pojista. Selostuksesta ja tuomaroinista vastasi liikunnan opettaja Matti Airo.

 
Koko koulu oli katsomassa ottelua. Peli alkoi kasien hallinnassa, mutta 15 pisteen kohdalla, jolloin sääntöjä myös vähän muutettiin, opettajat nostivat tasoaan ja painoivat oppilaista ohi. Oppilailla oli vielä hieman toivoa aikalisän jälkeen, kun he saivat muutaman pisteen. Ottelu kuitenkin päättyi opettajien voittoon 25-23.
Kiitämme opettajia ja oppilaita vauhdikkaasta ottelusta sekä myös kaikkia katsojia ja taustahenkilöitä, jotka tekivät tämän ottelun mahdolliseksi.

teksti: Niko Aronen ja Nico Laitinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti