Tervetuloa Tehtaanpuiston yläasteen omaan blogiin! Täällä seuraillaan koulumme arkea ja vähän juhlaakin Itä-Helsingissä, Vuosaaressa.


tiistai 11. marraskuuta 2014

Tehtiksen oppilaat Mikkelissä yleisurheilukisoissa

Koululiiton yleisurheilun SM-kisat 13-14.9.2014
 
Koululiitto järjesti yleisurheilun SM-kisan, johon urheilijoita saapui monilta eri paikkakunnilta kilpailemaan. Kisaan saivat osallistua 20-vuotiaat ja sitä nuoremmat. Kilpailusarjat oli kuitenkin jaettu kahteen osaan. A-sarjassa kilpailivat 20-16 vuotiaat ja B-sarjassa kilpailivat 15-vuotiaat ja sitä nuoremmat.

 Kisoihin lähti meidän koulua edustamaan Pinja Konttinen 8F, Sharon Laine 8E, Netta Tuusjärvi 9E, Antti Chen 8F, sekä Lauri Savolainen 8E. Kilpailut järjestettiin Mikkelissä ja ne kestivät kaksi päivää. Yövyimme kentän vieressä sijaitsevassa koulussa.

 Ensimmäisenä kilpailupäivänä lauantaina lajeina oli Pinja Konttisen pituus ja 100m. Netta Tuusjärven lajeina oli keihäs ja 3000 metrin kävely. Sharon Laineen lajina oli 800 metrin juoksu. Lauri Savolaisen ja  Antti Chenin lajeina pituus ja 100 metrin juoksu. Lajit onnistuivat kaikilla hyvin ja Netta Tuusjävi oli kolmas 3000 metrin kävelyssä.

Toisena kilpailupäivänä oli lajeina enää Sharonin ja Pinjan 80 metrin aitajuoksu sekä Pinjan 300 metrin juoksu. Aidat onnistuivat loistavasti ja kumpikin sai oman ennätyksen.
 
 
Nämä kisat olivat meidän yleisurheilukautemme viimeiset kisat ja aivan mahtavat sellaiset! Saimme uusia tuttavuuksia tutustuimme kokonaan meille uuteen paikkakuntaan, sekä saimme myös lisää kokemusta yleisurheilun sm- kisoista! Toivottavasti pääsemme edustamaan kouluamme taas ensi vuonna. :)

Oikealla olevassa kuvassa Netta Tuusjärvi on komeasti pronssikorokkeella.

Tekstin ja kuvat: Sharon Laine

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti