Tervetuloa Tehtaanpuiston yläasteen omaan blogiin! Täällä seuraillaan koulumme arkea ja vähän juhlaakin Itä-Helsingissä, Vuosaaressa.


perjantai 20. syyskuuta 2013

UUDET SEISKAT


Uudessa koulussa on ollut todella kivaa. Siihen on monta syytä tässä muutama niistä: Välitunnit ovat kivoja, koska ei ole pakko mennä ulos. Jokainen oppilas saa omat kaapit toisin kuin ala-asteella. Liikuntaluokkalaisille on oman lajin aamutreenit. Saa syödä karkkia. Ja tärkein asia on se, että on tullut uusia kavereita.

KIELIPÄIVÄ
Koulussamme järjestettiin kielipäivä 12.9. seiskaluokkalaisille siellä oli todella kivoja tehtäviä ja isoja palkintoja. Kielipäivänä oppi uusia kieliä ja sai lisätietoa niistä kielistä jota opiskelee jo kuten: Venäjää, Saksaa, Ruotsia, Englantia, Ranskaa ja Saamea. Jokaisessa kielipisteessä oli hauskoja tehtäviä joista sai pisteitä. Palkinnot olivat myös todella runsaat kuten: koko kilpailun voittaja joukkue voitti isot jumbo karkkipussit. Lisäksi siellä oli myös nallekarkkikisa säännöt olivat yksinkertaiset, purkissa oli nallekarkkeja ja se joukkue, joka arvaa montako niitä on voittaa ne. Nallekarkkeja oli yhteensä 368, eli siinä oli todella paljon karkkeja. Kielipäivä oli meidän mielestä mahtava ja hyvä plussa oli se, että me voitimme nallekarkkikisan ja koko kilpailun.
 
 
Kirjoittanut: Joel Virta 7F, Miika Virtanen 7F ja Antti Chen 7F
 
Ps. Muutamia tunnelmakuvia kielipäivästä :
 
Vieras pohjoisesta tervehti kirjastossa kisailijoita.
 
 
Kuninkaallisia tavattiin ainakin kuvissa.
Viittomakielioperaattorilla sai opetella oman nimensä viittomista.
 

 
Kuuntelua pisteillä oli perinteisessä ja modernissa muodossa.
 
 


 
Pelit ovat kivoja!
 
 
 
 
Nallekarkit odottelevat tässä vielä voittajiaan.
 
Kuvat: Milja U. ja Mia N.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti