Tervetuloa Tehtaanpuiston yläasteen omaan blogiin! Täällä seuraillaan koulumme arkea ja vähän juhlaakin Itä-Helsingissä, Vuosaaressa.


tiistai 13. elokuuta 2013

Viimeinen päivä Berliinissä

 
Viimeisenä päivänä meillä oli eniten vapaa-aikaa ja päätimme käyttää aikamme yksillä suurimmista ostoskaduista, Kürfurstendammilla ja Tauentzienstrassella. Shoppailuretkellä mukana oli Oona, Mira, Fanny, Emmi ja Saila. Ensimmäisenä kun metroasemalta astuttiin ulos olisi ollut täysin mahdotonta olla näkemättä valtavaa tavarataloa KaDeWea.
 
KaDeWe oli jotain niin taivaallista varsinkin kenkäosasto, täynnä kaikkia merkkikenkiä, vaatteita, laukkuja, kosmetiikkaa ja vaikka mitä. Harmi vain, että emme ehtineet/muistaneet käydä ruokapuolella, jonne olisi kuulemma todellakin kannattanu mennä. No, tässä yksi syy lisää, miksi lähteä uudellen Berliiniin. :D
 
 
Tauentziestrasse vaihtuu lopulta Kürfurstendamiksi.
 
KaDeWen jälkeen matka jatkui Tauentzienstrasselle ja Kürfurstendamille. Ihan parhaita shoppailupaikkoja molemmat. Kürfurstendamm on n.3 kilometriä pitkä joten sitä emme todellakaan ehtineet käydä kokonaan läpi.Kaduilla oli luksus liikeiden lisäksi myös ihan perus kauppaketjuja mm. Zara, H&M ja Bershka, joka oli iso ja täynnä kaikkea ihanaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti