Tervetuloa Tehtaanpuiston yläasteen omaan blogiin! Täällä seuraillaan koulumme arkea ja vähän juhlaakin Itä-Helsingissä, Vuosaaressa.


perjantai 14. joulukuuta 2012

Vesipallomestaruus!

Olet siis 7-luokkalainen Matti Ruotsalainen, ja olet hiljattain voittanut PM-kisat (Pohjoismaiden mestaruuskisat) vesipallossa.

-Millainen laji on vesipallo? Eli selittäisitkö vähän mitä pelissä tapahtuu?
>Vesipallo on raskas laji, se on myös nykyaikaisten olympialaisten vanhin joukkuepeli. Pelissä on tarkoitus saada pallo vastustajan maaliin ja pelissä tulee paljon kontaktia.

-Miten olet päätynyt harrastamaan vesipalloa?
>Harrastin aluksi uintia, mutta se oli tylsää, joten päätin aloittaa vesipallon.

-Onko vesipallo suosittua Suomessa tai ulkomailla? Millainen taso on Suomessa verrattuna ulkomaihin? Pärjääkö Suomi vesipallossa ulkomailla?
>Suomessa ei kovin suosittu laji, ja siksi Suomessa ei ole kovin hyvä taso, eikä Suomi pärjää hyvin ulkomailla, mutta esim. Unkarin ja Kroatian suunnalla se on suositumpaa.

-Nyt kuitenkin joukkueesi voitti PM-kisat. Oliko voitto tiukassa?
>Ei ollut, voitimme vastustajan ainakin 10 maalin erolla.

-Mikä vesipallossa on hauskaa/epämiellyttävää?
>Hauskaa on se, että vesipallo on kova laji. Epämiellyttävää on se, että joskus tulee lyöntejä/potkuja tai muita osumia, jotka voivat satuttaa.

-Kenelle suosittelisit lajia? Mistä ominaisuuksista on hyötyä lajissa?
>Suosittelen lajia kaikille, jotka ovat harrastaneet uintia. Ominaisuuksia, joista on hyötyä lajissa ovat esim. nopeus ja pituus/isokokoisuus.

-Onko sinulla suunnitelmia tulevaisuutta ajatellen?
>Ei oikeastaan.

Haastatteli Lalli 8F

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti