Tervetuloa Tehtaanpuiston yläasteen omaan blogiin! Täällä seuraillaan koulumme arkea ja vähän juhlaakin Itä-Helsingissä, Vuosaaressa.


maanantai 21. maaliskuuta 2016

Vanha Tehtiksen oppilas työharjoittelussa

Opiskelen ensimmäistä vuotta Liikuntakeskus Pajulahdessa liikuntaneuvojaksi. Olen tykännyt opiskeluista kovasti. Koulussa saa urheilla ja liikkua paljon eri lajien parissa, sekä viettää aikaa kivojen luokkatovereiden kanssa! Viikot kuluvat nopeasti koulujuttujen ja ohjausten parissa. Vapaa-aikaakin jää paljon! Kun asuu koululla on todella hyvät urheilumahdollisuudet. Löytyy monta erilaista liikuntatilaa mitä opiskelijat saavat käyttää esimerkiksi kuntosali. Usein pelaillaan iltaisin koulun salissa jotain pallopelejä. Opiskelijat saavat ilmaisen aamupalan, lounaan ja päivällisen. Ruoka on todella hyvää!

Olin kuusi viikkoa Tehtiksessä työharjoittelussa. Olin mukana tyttöjen liikuntatunneilla ja muutamassa valinnaisliikunnassa sekä terveystiedon tunneilla seuraamassa. Kuuteen viikkoon on mahtunut monta eri lajia muun muassa luistelua, telinevoimistelua, sählyä ja uutena tuttavuutena Kin-ball. Sekä liikuntapäivää ja liikuntavälituntia sisä-curlingin parissa.

Entisenä Tehtis ja Vuolulaisena oli kiva palata takaisin ja kuusi viikkoa vierähti todella nopeasti täällä viihtyessät.

Krista Honkanen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti