Tervetuloa Tehtaanpuiston yläasteen omaan blogiin! Täällä seuraillaan koulumme arkea ja vähän juhlaakin Itä-Helsingissä, Vuosaaressa.


torstai 8. marraskuuta 2012

Mopodisko 2012


Seiskaluokkien perinteinen mopodisko järjestettiin syyskuun 20. päivä Kallahden nuorisotalolla. Diskon teema oli armeija ja siellä leikittiin, tanssittiin, tutustuttiin uusiin koulukavereihin ja pidettiin hauskaa!
Seiskaluokkalaiset puettiin jätesäkkeihin ja kasvoihin maalattiin kasvoväreillä ja huulipunilla.


Aluksi tunnelma oli hiukan jännittynyt ja tukarit yrittivät innostaa kaikkia tanssimaan... Pian kaikki kuitenkin lähtivät mukaan diskomeininkiin.








Ysit tanssivat lavalla Gangnam Stylen ja Mammat Riivaa tahtiin. Diskossa leikittiin monia leikkejä...






Tunnelma oli katossa loppuun asti.


Illan DJ:nä olivat Rikan ja Jerry.




Tukarit ja oppilaskunta kiittävät mahtavasta Mopodiskosta!


<3:lla Tea ja Kia


NEXT GATE



Tehtiksen ysit ja kasit kävivät torstaina 8.11. Next Gate -messuilla Kaapelitehtaalla. Siellä tutustuttiin eri lukioihin ja ammattikouluihin. Kouluilla oli aloihinsa liittyviä toiminnallisia esittelypisteitä: esimerkiksi Helsingin palvelualojen oppilaitoksen (HelPa) parturikampaamolinjan opiskelijat tekivät vierailijoille kampauksia, Helsingin sosiaali- ja terveysalan oppilaitoksen (HeSoTe) lähihoitajaopiskelijat mittasivat vierailijoiden verenpainetta ja verensokeria ja autosimulaattoriakin pääsi kokeilemaan.






Tilaisuudessa oli paljon kiinnostavia pisteitä, mutta liikaa ihmisiä ja huono ilmastointi, minkä takia ei ehtinyt eikä pystynyt tutustumaan kaikkeen haluamaansa. Suositut pisteet ruuhkautuivat.

Messulavalla oli voimisteluesitys ja muotinäytös, ja paikalla oli myös Salkkareiden Jiri (Mikko Parikka)!

Teksti 9C, kuvat 8A

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Näkyvyyttä!

Tänään, keskiviikkona 7.11.2012 esiintyy oppilaamme Sonja Kananen Helsingin Sanomien Ruuti-jutussa, sivu A 12! Käykäähän kaikki katsomassa!

Taputuksia!

torstai 1. marraskuuta 2012

Halloween köksässä

Puolet 7A- ja D-luokista tekivät ihanaa ”pumpkinpie”-piirakkaa, teemanahan oli halloween. He tekivät myös piirakan lisäksi matopataa, jossa oli kuitenkin spagettia, eikä matoja. Luurankokasviksissa oli kurkkua, paprikaa sekä salaattia. Piirakassa oli halloweenin tapaisesti kurpitsaa.

Tanja 7A, Pia 7A, Taru 7A